top of page

~ Bijuteria Iubirii ~

30 cm diametru, pictură pe pânză în acrilic

    Scopul acestei lucrări elegante este acela de a stimula exprimarea iubirii, prin puterea ei de a atrage atenția asupra formei sale spiralate. Astfel, imaginea ne introduce intr-un ”spațiu” unde putem trăi experiența Beatitudinii Divine și manifesta Iubirea Pură.

     Simpla prezență a Mandalei într-o încăpere este benefică datorită frecvenței de Iubire Pură pe care o emană. Acest lucru se întâmplă pentru că pictura urmează un tipar cunoscut ca și Spirala de Aur, sau Spirala lui Fibonacci, care este, în esență, ”ecuația matematică a iubirii”. Spirala se deschide spre exterior într-un mod aparte, urmărind un raport particular de creștere egal cu 1,618. Acesta e considerat cel mai eficient raport pentru mișcarea și manifestarea energiei în materie, creându-se astfel realitatea pe care o cunoaștem azi.

   ”Iubirea ESTE  Spirala de Aur. Iubirea este conștiința rotindu-se în unde care urmăresc Rația de Aur, menținând unitatea armonioasă în natură și oriunde altundeva.” – Melissa Joy

     Cu alte cuvinte, unda Iubirii, care urmează Rația de Aur, este de fapt, singura formă de energie care poate fi constructivă, care permite Creației să se întâmple, Este singura rație geometrică prin care informația se poate transfera fără să se distorsioneze sau piardă din geometria ei sacră (process esențial în vederea Creației).

     Acest tipar de creștere reprezintă legea universală a naturii, unde se desfășoară realitatea. Poate fi văzut peste tot. Florile urmează acest tipar, de fapt toată natura o face, de la cea mai mică particulă până la expresia corpului omenesc, și mai departe spre Macrocosmos. Chiar si ADN-ul nostru urmează aceeași structură. Este considerat ”mecanismul universal pentru apariția și manifestarea formei”. Există studii care demonstrează că atunci când o persoană este relaxată, receptivă și simte iubire, i se înregistrează o frecvență a bătăilor inimii de 1,618. Aceasta este starea noastră naturală!

   Privind această lucrare și permițându-ne să ne lăsăm pierduți în dansul florilor și al mandalelor, vom atinge o stare în care Iubirea Pură poate fi resimțită. Iubirea este durabilă: coerență, congruență și integritate în acțiune. Odată ce intrăm pe fluxul acestei frecvențe, începem să trăim o expansiune exponențială a Conștiinței, ce vine cu luciditate, beatitudine, pace interioară si Iubire Divină.

Bibliografie: https://wakeup-world.com/2015/12/07/love-creation-morphic-resonance-formula-all-matters-in-love-hologram-universe/

logo.png
bottom of page