top of page

~ Lista cu Vise ~

50 cm diametru pictură pe pânză în acrilic
 *Tabloul este disponibil pentru achiziționare,
contactează-ne pentru detalii

   Faceți cunoștință cu Summer! - Furnicuța spontană și curajoasă vă invită să o urmăriți în călătoria ÎNDEPLINIRII VISELOR, un ingredient special pentru rețeta vieții. Summer este protagonista acestei mandale cosmice, ea fiind surprinsă în 12 circumstanțe, unde fiecare este o reprezentare a unui vis pasional. Cum s-au întâmplat toate acestea? Păi... ea a realizat într-o zi, că viața în colonie nu este obligatorie și există timp și spațiu pentru orice ne dorim pe acest Pământ. O înțelegere enormă asupra vieții din partea unei mici creaturi, precum o furnicuță! Așa că a luat o pauză. Una binemeritată! Aruncați o privire în călătoria sa să vedeți ce s-a întâmplat!

   Această pictură a fost inspirată din piesa lui Michael Franti & Spearhead, “Summertime is in our hands”. Franti declara: ”Este o piesă veselă despre celebrarea vieții acelor persoane la care ținem cel mai mult și despre crearea unor amintiri speciale de vară, care vor dura la nesfârșit (...)”

   În  videoclipul piesei, protagonista are o listă cu vise pe care le îndeplinește în incredibila sa călătorie spirituală în Bali.

”Zboară cu pletele în vânt!”

”Purifică-ți sufletul!”

”Alege drumul mai puțin parcurs!”

”Descoperă lumina!”

”Dansează în fiecare zi!”

”Servește o bere cu cineva nou!”

”Încrede-te în inima ta!”

”Privește frica în ochi!”

”Îmbrățișează nebunia!”

”Înoată ca o sirenă!”

”Împărtășește un secret – Vindecă-te!”

”Simte-ți inima cum explodează!”

”Când simți soarele, eu sunt aici!”

   Privind această mandală veți simți inspirația de a vă crea propriile momente speciale de vară!

logo.png
bottom of page