top of page

~ Mandala unui Învingător ~

Ornată cu simboluri de putere și protecție, această mandală are energia Victoriei, a Împlinirii.

Mandala a fost creată după energia cifrei 4, o energie masculină, împământată. Astfel, centrul mandalei reprezintă geometria numărului 4, pătratul și cubul – formă geometrică de bază, unul dintre cele 5 solide platonice din geometria sacră.

Cubul este o formă solidă și echilibrată, denotă putere și stabilitate, aspecte care descriu personalitatea asociată cu energia cifrei 4.

Cubul este un simbol pentru o ființă umana virtuoasă, care s-a eliberat de vicii. Din perspectivă ezoterică el simbolizează omul echilibrat la toate cele 4 niveluri – corpul fizic, cel energetic, emoțional și mental.

 

Culoarea din fundal -albastru-turquaz - alături de mozaicul de griuri colorate, ne duce cu gandul la nuanțele apei unui râu sau a mării. 

Mandala e ornată cu simboluri de putere. La bază apare ADINKRAHENE, un simbol al măreției, a nivelului de maestru, al charismei și leadershipului.

 

O astfel de persoană, un învingător, are nevoie și de o legătură cu Divinitatea, idee reprezentată prin simbolul AMARA din partea de sus a mandalei. Simbol central din sistemul Amara Omni Healing, el ajută la conștientizarea propriei naturi Divine și la împământare.

50 cm diametru
pictură pe pânză în acrilic

 

Simbolul ANGELWINGS oferă capacitatea de a echilibra supraeul cu sinele și ajută la a intra în contact cu energiile ghizilor spirituali.

Un alt simbol de putere și protecție, APA, simbolizează menținerea echilibrului chiar și în mijlocul schimbării

Apare și un simbol cu un rol foarte important în AMPLIFICAREA PROTECȚIEI Divine, care ajută în luarea deciziilor și mărește acțiunea chakrelor asigurând protecție în fața atacurilor energetice.

Mai apar simboluri din sistemul de vindecare Reiki: CHO-KU-REI - simbol de putere, ZONAR – simbol al infinității și eternității și HALU - protecție globală la toate nivelurile.

 

În decorul mandalei apar și vârfuri geometrice, asemenea unor piramide, simbolizând deschiderea spre Divinitate.

În structura mandalei se vede forma unui soare abstract, decorat cu o simboluri ce țin de Libertate, Iubire, Claritate, Ascensiune, Abundență și Echilibru. Soarele în sine este un simbol al Luminii și Înțelepciunii.

Întreaga mandală este ca un totem, un simbol al unui Învingător.

 

 

Ea aduce energie benefică în spațiul  în care este așezată, iar de fiecare dată când e privită, ajută la conectarea cu energiile puternice si protective pe care le descrie prin geometria ei sacră, simboluri, forme și culori.

logo.png
bottom of page