top of page

~ Mandala Vindecătoare a prietenilor necuvântători ~

40x40 cm pictură pe pânză în acrilic

   Această mandală destinată însănătoșirii este esențială în casa fiecărui iubitor de animale! A fost creată cu scopul de a ajuta ființele necuvântătoare să depășească momentele dificile și problemele de sănătate.

   Simpla prezență a ei într-o încăpere este foarte utilă, deoarece mandala emană frecvențe curative, datorate complexității sale simbolistice. Aceasta funcționează ca un portal între realitatea fizică și alte dimensiuni mai subtile, creând un spațiu de înaltă vibrație unde vindecarea se desfășoară la toate nivelurile (corp-minte-suflet).

 În centrul picturii se regăsește bine-cunoscutul simbol Antahkarana, un semn străvechi cu rol în vindecare și ascensiune spirituală. Cunoscut ca un instrument puternic pentru vindecare și meditație, simbolul era utilizat de către maeștrii chinezi și tibetani încă din acele vremuri îndepărtate. În zilele noastre, este folosit de către maeștrii Reiki cu scopul de a ajuta corpul să se conecteze cu sinele său suprem. Antahkarana crează o energie care are un efect direct asupra câmpului energetic al corpului, ajungând astfel în diferite feluri până la fiecare chakră. Aceste caracteristici fac din acest simbol un instrument puternic și foarte important în ceea ce privește vindecarea.

  În jurul Antahkaranei, se pot observa 4 alte simboluri importante, fiecare fiind reprezentat pe câte o floare de lotus. Floarea de lotus este asociată cu puritatea, renașterea și divinitatea, iar cele patru simboluri fac parte din Sistemul de vindecare Reiki.

    Cel din stânga sus se numește Cho – Ku – Rei, simbolul Puterii. Se folosește pentru a crea un spațiu protectiv, unde toată forța Universului vine Aici și Acum. Următorul, cel din dreapta sus, este Sei – He – Ki, simbolul emoțiilor și al minții. Se utilizează pentru armonizarea subconștientului cu corpul, deblocând astfel cauzele mentale/emoționale a problemelor. În dreapta jos se regăsește Hon-Sha-Zee-Show-Nen, un simbol utilizat pentru a trimite energiile la distanță. În general înseamnă ”Nici trecut, nici prezent, nici viitor”, unde timpul și spațiul sunt aici și acum. Ultimul, cel din stânga jos, se numește Dai – Ko – Myo și este cunoscut ca Simbolul ”Master”. Datorită vibrației sale foarte înalte, transformarea are loc la nivelul spiritual. Energia emanată de acest simbol atinge cele mai subtile niveluri ale aurei și ale chakrelor superioare, facilitând astfel vindecarea sufletului. Atunci când sufletul spiritual este vindecat, partea mentală și fizică urmează automat procesul de vindecare.

   Un alt simbol reprezentativ pentru vindecare este Crucea. În această pictură crucea apare într-o formă stilizată și are o culoare albăstruie. Acest simbol face referire în general la viața spirituală, la eliberare și regenerare. Simbolizează Unitatea, punctul în care se intersectează verticalul cu orizontalul, unde divinitatea întâlnește umanitatea. Pictura a fost creată pentru bunăstarea animalelor, iar de obicei crucea albastră este recunoscută ca și simbolul spitalelor veterinare.

   Această lucrare este mai mult decât o simplă pictură, este de fapt un instrument puternic, creat din dragoste pentru dragii noștri prieteni de companie, pentru a crea un spațiu confortabil unde vindecarea se întâmplă ușor și armonios.

logo.png
bottom of page