top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier de Autocunoaștere prin desen de MANDALE

Data: 13 Noiembrie 2021

Ora: 11:00 - 15:00

ONLINE EVENT





Sâmbătă, 13 Noiembrie, ne întâlnim din nou online, într-un spațiu virtual, să ne relaxăm împreună, să desenăm mandale și să vedem cum putem folosi MANDALELE ca tehnică de AUTOCUNOAȘTERE și DEZVOLTARE PERSONALĂ.



Atunci când desenezi o mandală, o parte din tine care înainte era nevăzută va prinde formă și culoare. Astfel, mandala obținută va deveni ca o oglindă a interiorului tău, o reflexie a energiei tale pe care ai adus-o în manifest.

Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!



În plus, desenarea intuitivă a mandalelor este un proces terapeutic în sine, iar odată ce cunoști această tehnică de autocunoaștere o poți folosi mereu în analiza psihicului tău pentru a menține o relație sănătoasă cu tine însuți sau pentru a obține o înțelegere mai bună atunci când ai nevoie.



Nu trebuie să ai experiență în desen sau ”să știi să desenezi”, mandalele se creează singure!

Noi vom fi alături de tine și te vom ghida în tot procesul.



Data: 13 Noiembrie 2021 Ora: 11:00 – 15:00 Preț participare: 100 Lei


Evenimentul va avea loc pe platforma Zoom.

Înscrierile se fac aici: https://forms.gle/r6DLGYL4qp4JRD4W7


Te așteptăm cu drag la colorat mandale, să ne relaxăm împreună și să ne oferim timp să ne jucăm cu forme și culori, să ne folosim imaginația și să vedem ce mesaje ne transmit mandalele de data aceasta!

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
logo.png
bottom of page