top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier de Pictură - ”MANDALA SINELUI”

Data: 21/10/2023

Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, Cluj-NapocaVă așteptăm sâmbătă, 21 Octombrie, într-un spațiu plăcut și liniștit, la Centrul Budist ”White Mahakala”, să ne relaxăm, să ne conectăm la interiorul nostru, să ne exprimăm prin culori și să ne pictăm fiecare propria MANDALA SINELUI!


Vom picta pe pânză rotundă prinsă pe șasiu, cu diametrul de 20 cm, iar la final vom primi fiecare câte un mini șevalet pentru suport.


_____________________________________


Ne vom accesa partea creativă din noi printr-o meditație ghidată care ne va stimula imaginația și ne va purta în starea potrivită pentru a ne exprima liber prin pictură. Mandala oferă o structură ușoară de a transpune în formă și culori ceea ce înainte era fără de formă în interiorul nostru. E o modalitate simplă de a ne accesa latura creativă și de a ne relaxa în același timp.


Tematica ”Mandala Sinelui” ne va conduce spre interiorul nostru, esența noastră, acea parte din noi conectată cu întreg universul care e mereu aici și acum


_______________________________________


Va fi o zi de relaxare și creație, vom servi ceai și fructe și ne vom destinde fiecare în felul și ritmul propriu.

La final MANDALA SINELUI va fi un cadou pentru suflet cu care vei rămâne, un simbol al esenței tale, care te va ghida mereu să te întorci la centrul tău atunci când ai nevoie.


Nu trebuie experiență în pictură. Noi vom aduce toate materialele necesare și te vom ghida în pictura cu acrilice.


Durata workshop-ului: 4 - 5 ore


Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/xG8GTJYnCQRC9yiSA


Data: 21/10/2023 Ora: 12:00 Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 180 Lei sau 150 Lei pentru cei care au mai participat la atelierele noastreAcesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.Te așteptăm cu drag!


7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


logo.png
bottom of page