top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier de Mandale. AUTOCUNOAȘTERE și DEZVOLTARE PERSONALĂ prin DESEN - Mandala "Universul Interior"

Actualizată în: 9 oct. 2021

Data: 16.10.2021

Online Event

Un atelier de grup online în care ne vom întâlni într-un spațiu virtual, unde ne vom relaxa, vom crea mandale și vom vedea cum ne pot ajuta ele în scopul de AUTOCUNOAȘTERE și DEZVOLTARE PERSONALĂ.


Mandalele au fost considerate în multe culturi ca fiind un simbol al Universului, sau un micro-cosmos, iar la acest atelier vom desena fiecare propria mandală și vom vedea cum arată universul nostru interior.


Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!


În plus, desenarea intuitivă a mandalelor este un proces terapeutic în sine, iar odată ce cunoști această tehnică de autocunoaștere o poți folosi mereu în analiza psihicului tău pentru a menține o relație sănătoasă cu tine însuți sau pentru a obține o înțelegere mai bună atunci când ai nevoie.


Nu trebuie să ai experiență în desen sau ”să știi să desenezi”, mandalele se creează singure!

Noi vom fi alături de tine și te vom ghida în tot procesul.


Te așteptăm cu drag la colorat mandale, să ne relaxăm împreună și să ne oferim timp să ne jucăm cu forme și culori, să ne folosim imaginația și să vedem ce mesaje ne transmit mandalele de data aceasta!


Data: 16 Octombrie 2021 Ora: 11:00 – 15:00 Preț participare: 100 Lei


Înscrierile se fac aici: https://forms.gle/v1wi1zxoFoLBtdq66Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt - MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 - 2020).

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum desenarea mandalelor poate fi o modalitate creativă și colorată de a ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.


5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


logo.png
bottom of page