top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier de Mandale - MANDALA - BUSOLA INTERIOARĂ

Data: 18/06/2022

Locație: Centrul Budist ”White Mahakala” Cluj-Napoca, str. Tipografiei nr. 18, int. 7La întâlnirea de sâmbătă, 18 iunie, ne vom aduna într-un spațiu plăcut și relaxant, la Centrul Budist ”White Mahakala”, pentru a descoperi împreună universul mandalelor!

Mandalele au fost întâlnite de-a lungul timpului în diverse culturi și folosite în mai multe scopuri – ornamental, ritualic, de învățare, de vindecare, de relaxare și creativitate și mai recent în terapia de autocunoaștere și accesare a inconștientului (Carl G. Jung).


”What is not brought to consciousness, comes to us as fate” (Ceea ce nu este adus in conștiență, ni se prezintă ca destin) - C. G. Jung


Vom vedea cum mandalele pot fi folosite ca un instrument pentru a ne cunoaște mai bine și a privi din exterior cum arată interiorul nostru, într-o imagine holistică, cea a mandalei. Vom pune în formă și culoare aspecte din universul nostru interior care înainte erau fără de formă. Vom aduce în conștient conținuturile interioare care ne ghidează viața.

Și vom vedea ce mesaje ne transmit mandalele de data aceasta!


____________


Nu ai nevoie de experiență în desen, mandalele se creează de la sine!

Durata workshop-ului: 4 ore, cu o pauză de servire de ceai și fructe.


Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/3obfzkjw7JW6FU3D8


Data: 18/06/2022 Ora: 13:00


Locație: Centrul Budist "White Mahakala" Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca


Contribuția ta: 100 Lei


Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.


Te așteptăm cu drag!


____________


Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt - MandalaTales


Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 - 2021).

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.


11 afișări0 comentarii

Comments


logo.png
bottom of page