top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier de Mandale | ”Mandala - Comoara interioară” | Autocunoaștere prin desen de mandale

26 Noiembrie 2022

14:00 - 18:00

Centrul Budist "White Mahakala", Str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca


La atelierul de sâmbătă, 26 noiembrie, ne vom întâlni la Centrul Budist ”White Mahakala” din Cluj-Napoca, un spațiu plăcut și liniștit, sa ne relaxăm, să medităm și să desenăm mandale!


____________________


Simplul proces de a desena o mandală este terapeutic în sine și presupune decizia de a te orienta spre interior cu intenția de a explora propriul univers. În terapie, mandalele au fost introduse de către psihoterapeutul Carl G. Jung care le folosea în munca sa cu pacienții ca un instrument de accesare a inconștientului.


Vom vedea și noi la atelier cum mandalele pot fi o modalitate creativă și jucăușă de a ne explora părți din interior, din psihic, părți care așteaptă să fie văzute, recunoscute, să iasă la lumină, să prindă formă și culoare ... să le aranjăm într-o mandală.


Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!Așa că, haideți să creăm mandale și să vedem ce comori și mesaje pentru suflet vom descoperi de data aceasta!!

_____________________________________Nu ai nevoie de experiență în desen sau să ”știi să desenezi”, mandalele se creează de la sine!


Durata workshop-ului: 4 ore, cu pauze de servire de ceai și fructe.Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/zSHHaB3KpkVdKUFo9Data: 26/11/2022 Ora: 14:00Locație: Centrul Budist "White Mahakala" Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-NapocaContribuția ta: 110 LeiAcesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.Te așteptăm cu drag!


5 afișări0 comentarii

Comments


logo.png
bottom of page