top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier de Mandale "MANDALA SINELUI" - Conectarea cu sinele prin desen de mandale

Data: 15 Octombrie 2022

Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, Cluj-Napoca

Vă invităm la un nou atelier de mandale, sâmbătă 15 octombrie, într-un spațiu plăcut și liniștit, la Centrul Budist ”White Mahakala” din Cluj-Napoca, să ne relaxăm, să medităm și să ne conectăm la lumea noastră interioară prin desen de mandale!


____________

Mandalele sunt o modalitate creativă și jucăușă de a ne exprima părți din psihic, conștiente și chiar inconștiente, fiind un instrument de autocunoaștere foarte util și ușor de folosit. Au fost introduse în psihoterapie de către Carl G. Jung, care le folosea în accesarea inconștientului în munca sa cu pacienții.


Atunci când desenezi o mandală, o parte din tine care înainte era nevăzută va prinde formă și culoare. Astfel, mandala obținută va deveni ca o oglindă a interiorului tău, a sinelui.


Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!


În plus, desenarea intuitivă a mandalelor este un proces terapeutic în sine, iar odată ce cunoști această tehnică de autocunoaștere o poți folosi mereu în analiza psihicului tău pentru a menține o relație sănătoasă cu tine însuți sau pentru a obține o înțelegere mai bună atunci când ai nevoie.

____________Nu ai nevoie de experiență în desen sau să ”știi să desenezi”, mandalele se creează de la sine!

Durata workshop-ului: 4 ore, cu o pauză de servire de ceai și fructe.Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/CgmKKap8UnoN9yXL8


Data: 15/10/2022 Ora: 13:00


Locație: Centrul Budist "White Mahakala" Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca


Contribuția ta: 110 LeiAcesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.


Te așteptăm cu drag!


8 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


logo.png
bottom of page