top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier de Mandale - Oglinda Sinelui

5 Noiembrie

Makuma play:space, str. Artelor, nr. 5, Cluj-Napoca





Am pregătit un nou Atelier de Mandale! De data aceasta ne vom întâlni într-un spațiu nou, la noua locație a celor de la Makuma play:space, o casă primitoare în Cluj Napoca, special destinată activităților pentru dezvoltare personală, relaționare autentică și sustenabilitate.


La Atelierul de Mandale de sâmbătă, 5 noiembrie, va invităm să ne relaxăm, să medităm și să ne conectăm la lumea noastră interioară prin desen de mandale! Ne vom crea fiecare propria Mandală, o oglindă a sinelui și vom vedea ce mesaje se reflectă prin desen, pentru sufletul nostru.

____________


Mandalele sunt o modalitate creativă și jucăușă de a ne exprima părți din psihic, conștiente și chiar inconștiente, fiind un instrument de autocunoaștere foarte util și ușor de folosit. Au fost introduse în psihoterapie de către Carl G. Jung, care le folosea în accesarea inconștientului în munca sa cu pacienții.


Atunci când desenezi o mandală, o parte din tine care înainte era nevăzută va prinde formă și culoare. Astfel, mandala obținută va deveni ca o oglindă a interiorului tău, a sinelui.


Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!


În plus, desenarea intuitivă a mandalelor este un proces terapeutic în sine, iar odată ce cunoști această tehnică de autocunoaștere o poți folosi mereu în analiza psihicului tău pentru a menține o relație sănătoasă cu tine însuți sau pentru a obține o înțelegere mai bună atunci când ai nevoie.


____________


Nu ai nevoie de experiență în desen sau să ”știi să desenezi”, mandalele se creează de la sine!


Durata workshop-ului: 4 ore, cu pauză de servire de ceai și fructe.



Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/BxxBXQe8xAMj7HGb7



Data: 5/11/2022 Ora: 14:00 - 18:00


Locație: Makuma play:space, str. Artelor nr. 5, Cluj-Napoca


Contribuția ta: 110 Lei



Te așteptăm cu drag!


4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
logo.png
bottom of page