top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier de Pictat Mandale - ”SĂMÂNȚA VIEȚII”

Data: 27 Ian 2024 Ora: 12:00 - 17:00

Locație: Centrul Budist "White Mahakala" Study Group, str Tipografiei 18, Cluj-Napoca




Ne vedem sâmbătă, 27 ianuarie, la Centrul Budiist ”White Mahakala” Cluj-Napoca, un spațiu plăcut și liniștit, pentru o zi creativă și relaxantă! Vom petrece 5 ore împreună, timp în care vom servi ceai și fructe și ne vom picta fiecare propria mandala SĂMÂNȚA VIEȚII.


Tema aleasă, ”Sămânța Vieții” este una perfectă pentru o zi de creație și mai ales pentru un început de an. Tiparul, simplu de realizat din 7 cercuri suprapuse, este un simbol bogat în semnificații și înțelesuri, iar din perspectiva geometriei sacre el descrie procesul creației Universului începând de la un singur punct.


Vom lăsa apoi unicitatea și libertatea personală să se manifeste. Vom crea intuitiv mandale unice, personalizate prin culori și forme cu energia fiecăruia.

_________________________


Vom picta pe pânză rotundă, cu diametrul de 20 cm, prinsă pe șasiu, iar la final vom primi fiecare câte un mini șevalet pentru suport.

Vă așteptăm cu drag la o zi de relaxare, să ne pictăm fiecare propria mandală ”Sămânța Vieții”, un cadou pentru suflet cu care vei rămâne, un simbol al creației și prosperității.

Noi vom aduce toate materialele necesare și vă vom ghida în pictura cu acrilice.


Durata workshop-ului: 5 ore

Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/fAHw3dUuYGTTk5Cs9

Data: 27/01/2024


Ora: 12:00


Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 180 lei – cu avans la înscriere 50 lei.



Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”. Poți găsi mai multe informații despre proiectul Centrului Budist ”White Mahakala” aici: https://www.facebook.com/stuparetreatcenter

Ne vedem la creație!

_______________________

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
logo.png
bottom of page