top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

ATELIER DE PICTURĂ - ”COPACUL VIEȚII”

Data: 17 Septembrie 2023

Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”. Cluj- Napoca



Vă așteptăm la Atelierul de Autocunoaștere prin Pictură ”Copacul Vieții”, într-un spațiu plăcut și liniștit, la Centrul Budist ”White Mahakala” Cluj-Napoca, să ne conectăm la interiorul nostru, să ne exprimăm prin culori și să ne pictăm mandala proprie a Copacului Vieții.



Vom picta pe pânză rotundă prinsă pe șasiu, cu diametrul de 20 cm, iar la final vom primi fiecare câte un mini șevalet pentru suport.


_____________________________________


În budism Copacul Vieții mai este numit și Arborele Bodhi sau Copacul Iluminării, fiind locul unde Buddha a atins starea de iluminare. Meditând sub un copac putem obține pacea interioară și ajunge la înțelepciune prin abaterea de la distragerile lumești.


Simbolul Copacul Vieții apare în multe culturi, în mituri și povești, fiind asociat cu sursa vieții, cea care conectează totul sau cu ciclurile vieții - naștere și renaștere, viață-moarte-viață.



Ψ Copacul Vieții poate fi și un simbol pentru ființa umană integră, într-o stare completă, unde cele mai profunde și înrădăcinate aspecte ale sale sunt conștientizate și conectate cu sinele său suprem.



”Rădăcinile sale ajung până în centrul Pământului, de unde sufletul își ia energia și hrana, iar ramurile sale ating Cerul, de unde își ia căldura soarelui pentru a putea rodi și împărtăși din bogăția sa.”

___________________________________________



Va fi o zi de relaxare, vom servi ceai și fructe, vom medita și ne vom picta fiecare propria mandală a Copacului Vieții. Întreg procesul îl facem cu intenția de a ne conecta cu sinele și a pătrunde în subconștientul nostru, de a ne cunoaște și privi cu iubire cele mai profunde părți ale psihicului și de a ne conecta la cele mai înalte aspecte ale sinelui nostru suprem.



La final mandala ”Copacul Vieții” va fi un cadou pentru suflet cu care vei rămâne, un simbol al întregirii tale ca ființă și al potențialului de iluminare.


Nu e nevoie de experiență în pictură. Noi vom aduce toate materialele necesare și vă vom ghida în pictura cu acrilice.


Durata workshop-ului: 4 - 5 ore


Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/9ejxed4WPugLCjRe8


Data: 17/09/2023 Ora: 12:00 Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 150 Lei


Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.


Te așteptăm cu drag!


19 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
logo.png
bottom of page