top of page

~ Mandala Bucuriei și Celebrării Vieții ~

30 cm diametru pictură pe pânză în acrilic

   O mandala creată din suflet pentru un suflet minunat care si-a început călătoria pe acest Pământ în data de 17 Martie 1989.


Conform numerologiei, ea are ca cifră a destinului numarul 2 (calculat din data de nastere). Are o inimă mare, frumoasă și împaciuitoare, prin care tinde sa îsi creeze relatii armonioase in viată.


De aceea Mandala are o structură creată din 12 petale, care este asociată cu chakra inimii Anahata. Ele reprezintă calitatile divine ale inimii: beatitudine, pace, armonie, iubire, înțelegere, empatie, claritate, puritate, unitate, compasiune, blândete si iertare.


Fluturele din centrul mandalei este si el asociat cu numărul 2, pentru că cele două aripi ale sale creeaza un întreg în armonie si echilibru. Ele sugerează ideea de prietenie si lucru in echipă.


Fluturele e un simbol si pentru Renastere, Transcendent si Înältare, deoarece trece printr-o transformare puternica, de la omidă la o fință liberă sã zboare pretutindeni dupã voia sa si fără limite. Peisajele din petalele mandalei sugerează si ele vastitatea nemarginită a posibilităților de explorare si călătorie.

Cele 6 simboluri din petale:

 

În partea de sus este simbolul celtic al FERICIRII si ÎMPLINIRII, al BUCURIEl VIETII. Apoi în sensul acelor de ceasornic apare simbolul Angel Wings pentru PROTECTIE si SUSTINERE DIVINĂ. 

Urmează apoi simbolul LOIALITTII din sistemul Adinkra, iar în partea de jos a mandalei este conturată o inimă, simbol al IUBIRIlI. În continuare e reprezentată spirala, ca simbol al EVOLUTIEl si cresterii constiente, iar în partea din stanga sus a mandalei apare simbolul PĂCII, o reprezentare cunoscută a PRIETENIEl si comunității. 

 

Nuantele de albastru din mandala sunt asociate cu zodia Pesti, o zodie de apă, foarte intuitivă si conectată cu energia cosmică. Universul si stelele din mandală fac referire si ele la acestă latură senzitivă si creativă a Pestilor. 

 

Această mandalã e un simbol al prieteniei, bucuriei si celebrării vietii. Este un reminder pentru a ne opri si a savura clipa, ca un ceas fără ace care ne invită sã trãim magia momentului prezent si sã ne bucurăm de cei alături!

logo.png
bottom of page