top of page

~ Mandala Succesului ~

O mandală creată cu drag pentru un nou născut, un suflet frumos care a venit aici pe Pământ, să ne însoțească în călătoria vieții.

O urare de bun venit pe lume!

 

O mandală care să îl inspire, să îl ghideze!

 

Creată din 7 cercuri intersectate armonios și inspirată din ”Cele 7 legi spirituale ale succesului” ale lui Deepak Chopra, această mandală cosmică are multe de împărtășit.

 

Fiecare simbol din petalele multicolore vorbește despre câte un principiu de viață, care să îl inspire pe micuț în aventura ce urmează. Dinamica vibrantă a mandalei apare din dansul energiilor de IUBIRE și ÎNȚELEPCIUNE. Centrul sacru este vegheat de 7 îngeri de lumină, iar pe exterior, prezența celor 7 bufnițe înfățișează înțelepciunea. Întregul Univers dansează și celebrează venirea sa pe lume!

40 cm diametru
pictură pe pânză în acrilic

 

1. LEGEA PUREI POTENȚIALITĂȚI  - “Fă-ți timp pentru liniște, fă-ți timp pentru A FI. Meditează 30 minute de două ori pe zi. Privește cu atenție și în tăcere inteligența fiecărui lucru viu. Învață să nu judeci.” Potențialitatea pură tinde să treacă din starea sa latentă în starea sa manifestă. Și atunci când realizăm că propriul nostru Sine este pură potențialitate, ne aliniem la puterea din natură care face ca totul să devină manifest.

 

2. LEGEA GENEROZITĂȚII  - ”Azi, oferă oricui întâlnești ceva în dar: un compliment sau o floare. Acceptă darurile cu recunoștință. Fă bogăția să circule oferind și primind grijă, afecțiune, apreciere și iubire.” A da și a primi sunt două aspecte distincte ale circulației energiei în univers; și, din dorința de a da ceea ce căutăm, mentinem circulația abundenței universului în viața noastră.

 

3. LEGEA KARMEI -  “Fiecare acțiune generează o energie care se întoarce la noi cu aceeași forță. Acțiunile care aduc fericire și succes altora asigură un flux de fericire și succes și catre noi.” Culegem ce semănăm. Iar când inițiem acțiuni care aduc fericire și succes altora, fructul karmei noastre este fericirea și succesul.

 

4. LEGEA EFORTULUI MINIM = ”Sămânța nu trebuie să facă eforturi pentru a deveni un copac - nu face decât să își urmeze evoluția naturală, cu grație. Acceptă oamenii, situațiile și evenimentele așa cum vin. Asumă-ți răspunderea pentru orice situație pe care ai creat-o și pentru toate evenimentele considerate probleme, pe care le-ai generat. Eliberează-te de nevoia de a-ți apăra punctul de vedere.” Fa acest lucru cu nonșalanță, armonie și iubire. Când apelăm la forțele armoniei, bucuriei și iubirii, creăm succes și binecuvântări fără prea mari eforturi.

 

5. LEGEA INTENȚIEI ȘI A DORINȚEI - “Orice intenție și dorință conțin în mod inerent și mecanismul prin care acestea se pot transforma în realitate. Fă o listă cu dorințele tale. Ai încredere că atunci când lucrurile nu par să meargă așa cum îți dorești, există un motiv pentru acest lucru.” Intenția și dorința, în domeniul potențialității pure, au o infinita putere de organizare. Și când introducem o intenție în terenul fertil al potențialității pure, această putere de organizare infinită va lucra în favoarea noastră

 

6. LEGEA DETASARII - “Fii ceea ce ești și lasă-i și pe alții să fie ceea ce sunt. Nu forța soluțiile - lasă-le să apară de la sine. Nesiguranța este esențială, este calea ta către libertate.” În înțelepciunea nesiguranței se află eliberarea de trecut, de cunoscut, pentru că aceasta este temnița condiționării de trecut. Și în dorința noastră de a pătrunde în necunoscut, domeniul tuturor posibilităților, ne abandonăm minții creative care orchestrează dansul universului.

 

7. LEGEA DHARMEI (A SCOPULUI) “Caută-ți Sinele absolut. Descoperă-ți talentul. Întreabă-te cum poți servi umanitatea. Folosirea talentelor tale unice și servirea altora aduce cu sine o binecuvântare și o abundență de nedescris.” Fiecare om are un dar unic și un talent aparte, pe care il poate împărtăși cu ceilalți. Și când combinam talentul unic cu servirea, spiritul atinge o stare de extaz și exaltare, care este, de altfel, scopul suprem.    

logo.png
bottom of page