top of page

~ Mandala unui Spirit Liber ~

O mandală energică, focoasă dar și echilibrată, cu simboluri de putere și protecție ce îi oferă o vibrație înaltă. 

 

Mandală personalizată, creată pentru o persoana născută la final de Martie. Culorile sale amintesc de energia focoasă a Berbecului, o zodie pasională și inovatoare în acțiunile și în atitudinea față de viață. În structura mandalei apar 10 petale principale, precum petalelei chakrei Plexului Solar, sau a Focului, Manipura - chakră ce corespunde influenței Soarelui.  

Numerologic, după data de naștere, mandala este asociată cu energia cifrei 8, un număr care prin forma sa denotă ideea de Infinit și Echilibru. 

Centrul mandalei reprezintă acest echilibru între energiile vieții, prin simbolul Yin-Yang care ilustrează vizual armonia dintre forțele Universului. Pe timp de noapte apare reprezentat Cosmosul, iar pe timp de zi apare Copacul, un simbol al ființei umane.  

 

  

50 cm diametru
pictură pe pânză în acrilic

 

Mandala este ornată cu simboluri de Putere și Protecție. 

Simbolul ANGELWINGS care apare în partea de sus a mandalei oferă capacitatea de a în contact cu energiile ghizilor spirituali și obținerea de informații prețioase de la aceștia.   

Simbolul APA, reprezentat de două triunghiuri suprapuse, ”unul în altul”, simbolizează dragostea, emoțiile, sentimentele și menținerea echilibrului chiar și în mijlocul schimbării. Este un simbol de protecție și vindecare a problemelor ce țin de latura emoțională. 

CHO KU REI și SE HEI KI sunt simboluri de bază în sistemul Reiki Healing. Primul este un simbol de Putere, care ”aduce puterea aici”, iar al doilea are ca funcție principală Vindecarea la nivel emoțional și mental.  

Mai apare un simbol de AMPLIFICARE A PROTECȚIEI util pentru luarea deciziilor importante și amplificarea acțiunii chakrelor, asigurând o protecție suplimentară în fața atacurilor energetice.  

Alte simboluri: muntele, marea, fluturele pentru ideea de Transcendență, inima ca simbol al Iubirii – cea mai bună protecție este Iubirea, si floarea ca simbol al laturei feminine, al Grației. 

 

In decorul Mandalei apar și Păsările, simbol al Libertății Spiritului și penele ca simbol al evoluției și ascensiunii pe un plan mai înalt. În anumite culturi penele simbolizează și comunicarea cu Spiritul. 

Întreaga mandală exprimă energia focoasă a zodiei Berbec și a personalității asociate cu numărul 8 în numerologie. Este o mandală de Putere și de Libertate a Spiritului, decorată cu simboluri de Protecție, care ajută la menținerea echilibrului unei astfel de personalități deosebite! 

logo.png
bottom of page