top of page

 Master Mandala ~ Integritate

50 cm diametru
pictură pe pânză în acrilic

 

E nevoie de o combinație de numere destul de rară și exactă pentru ca ele însumate să fie exact 33. Iar această mandală exprimă tocmai această energie deosebită a numărului Maestru din numerologie – 33!

Din perspectivă numerologică, persoana născută într-o astfel de dată de naștere, se consideră că ar avea o cale în viață foarte specială datorită vibrației înalte a cifrei destinului pe care o are. Numărul Maestru 33 este cel mai influent în numerologie și are o vibrație puternică, profundă, spirituală. Vibrația numărului 33 combină calitățile numerelor Maestre 11 și 22 și aduce potențialul lor la un alt nivel. Deține intuiția și viziunea specifică lui 11, dar are și abilitatea de a manifesta aceste înțelegeri în lumea materială (22).

În același fel, vibrația 33 are și calitățile numărului 3 – o latură creativă și comunicativă și ale lui 6, având grija și iubirea față de familie.

Copacul din centrul mandalei face referire la acest concept de familie și conexiune, unde fiecare element face parte dintr-un întreg. Copacul simbolizează Sănătatea - conexiunea la rădăcini și cer, Armonia – echilibru între jos și sus și Prosperitatea – abundența roadele de care se bucură și pe care le împărtășește lumii.

Spirala de la baza copacului reprezintă conceptul de Evoluție și Ascensiune, iar Ochiul format din ramuri simbolizează Intuiția și Întelepciunea.

Se vede cum din centrul mandalei ia formă grațios Sămânța Vieții, un simbol ce se consideră că deține înțelepciunea creșterii, a dezvoltării și a creației.

Mandala are o structură de 12 petale si o nuanță verde, precum Chakra Inimii, Anahata. Prin urmare mandala are o energie iubitoare, altruistă și de compasiune; orientată pe ceilalți, pentru a-i inspira, a le oferi o sursă de speranță, vindecare, prezență și optimism.

 

Mandala e într-o armonie jucăușă având 6 petale cu căte un simbol de Protecție și Putere fiecare, iar 6 petale decorate într-o dantelă cu câte o urare pentru suflet.

  • Simbolul ANGELWINGS care apare în partea de sus a mandalei are capacitatea de a conecta și echilibra supraeul cu sinele și de a intra în contact cu energiile ghizilor spirituali

  • Simbolul AMPLIFICAREA PROTECȚIEI ajută la mărirea acțiunii chakrelor, oferind astfel protecție împotriva atacurilor energetice și ajutând în luarea deciziilor importante

  • Simbolul ANTAHKARANA YANG este o variantă a Antahkaranei (simbol de protecție și vindecare) care are brațele mai scurte și mai groase; are rol puternic vitalizant, inducând o stare de energizare prin amplificarea biocâmpurilor, în special a celor corespunzătoare chakrelor inferioare (primele trei) și asigură echilibrarea optimă a energiilor Yin și Yang în corp

  • Simbolul DAI KOKO MI din partea de jos a mandalei este considerat o variantă a simbolului Maestru DAI KO MYO din sistemul de vindecare Reiki si are rolul de a curăța și energiza fiecare dintre chakre – cele șapte linii curbe simbolizează cele șapte chakre. Reprezintă sursa supremă de lumină, dragostea necondiționată, locul de unde ne tragem energia

  • Simbolul CHER este un simbol de protecție care creează în jurul corpului patru câmpuri energetice de vibrație înaltă care apără împotriva agresiunilor energetice. Ajută de asemenea la amplificarea capacității creative și a inspirației 

  • APA, reprezentat de două triunghiuri suprapuse, ”unul în altul”, simbolizează dragostea, emoțiile, sentimentele și menținerea echilibrului chiar și în mijlocul schimbării. Este un simbol de protecție și vindecare a problemelor ce țin de latura emoțională

Petalele decorate cu un fel de dantelă conțin fiecare căte o urare pentru sufletul persoanei căreia îi este dedicată această mandală. Apar mai multe simboluri în fiecare petală: floarea simbolizează Sănătatea, fluturii ilustrează Armonia în viață și în familie, copacul descrie Prosperitatea, ochiul apare pentru a reprezenta Înțelepciunea, inima este calea Intuiției și spirala prezintă conceptul de Evoluție.

Mandala Maestrului mai poate fi numită și Mandala Integrității. Are energia benefică a mai multor virtuți care se integrează armonios pentru a crea un întreg deosebit de frumos, puternic și plin de inspirație!

logo.png
bottom of page