top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier terapeutic cu MANDALE - autocunoaștere prin desen intuitiv

Data: 17/03/2024

Ora: 12:00 – 15:00


Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca




Un atelier creativ care ne invită să pătrundem în lumea interioară și să ne cunoaștem mai bine prin desen intuitiv de mandale!


Ne vom întâlni la Centrul Budist ”White Mahakala”, un spațiu plăcut și liniștit, unde ne vom relaxa, vom servi ceai și fructe, ne vom bucura de o meditație ghidată pentru a ne conecta la lumea interioară și vom desena mandale pentru a explora părți din psihicul nostru care vor să iasă la lumină, să fie vazute și integrate.


_________________________________________


Atunci când desenezi o mandală, o parte din tine care înainte era nevăzută va prinde formă și culoare. Astfel, mandala obținută va deveni ca o oglindă a interiorului tău, o reflexie a energiei tale pe care ai adus-o în manifest.


Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!


În plus, desenarea intuitivă a mandalelor este un proces terapeutic în sine, iar odată ce cunoști această tehnică de autocunoaștere o poți folosi mereu în analiza psihicului tău pentru a menține o relație sănătoasă cu tine însuți sau pentru a obține o înțelegere mai bună atunci când ai nevoie.


Nu trebuie să ai experiență în desen sau ”să știi să desenezi”, mandalele se creează singure!

Noi vom fi alături de tine și te vom ghida în tot procesul.

_________________________________________


Data: 17/03/2024


Ora: 12:00 – 15:00


Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 150 lei – cu avans la înscriere 50 lei


**Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”. Poți găsi mai multe informații despre proiectul Centrului Budist ”White Mahakala” aici: https://www.facebook.com/stuparetreatcenter



!!!

Înscrierile se fac aici: https://forms.gle/RVKp7dMCQLH6KphY9


16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
logo.png
bottom of page