top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMandalaTales

Atelier terapeutic cu Mandale - AUTOCUNOAȘTERE și DEZVOLTARE PERSONALĂ prin DESEN INTUITIV

30 Oct 2021, orele: 11:00 - 15:00

Event Online pe platforma Zoom


Sâmbătă, 30 Octombrie, ne vom întâlni online, într-un spațiu virtual, unde ne vom relaxa, vom desena fiecare propria Mandală a Sinelui și vom vedea cum ne poate ajuta DESENUL INTUITIV în AUTOCUNOAȘTERE și DEZVOLTARE PERSONALĂ.


Atunci când desenezi o mandală, o parte din tine care înainte era nevăzută va prinde formă și culoare. Astfel, mandala obținută va deveni ca o oglindă a interiorului tău, o reflexie a energiei tale pe care ai adus-o în manifest.


Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!


În plus, desenarea intuitivă a mandalelor este un proces terapeutic în sine, iar odată ce cunoști această tehnică de autocunoaștere o poți folosi mereu în analiza psihicului tău pentru a menține o relație sănătoasă cu tine însuți sau pentru a obține o înțelegere mai bună atunci când ai nevoie.


Nu trebuie să ai experiență în desen sau ”să știi să desenezi”, mandalele se creează singure!

Noi vom fi alături de tine și te vom ghida în tot procesul.


Data: 30 Octombrie 2021 Ora: 11:00 – 15:00 Preț participare: 100 Lei


Evenimentul va avea loc pe platforma Zoom.

Înscrierile se fac aici: https://forms.gle/yRs8CpKNJMFepih96

Te așteptăm cu drag la colorat mandale, să ne relaxăm împreună și să ne oferim timp să ne jucăm cu forme și culori, să ne folosim imaginația și să vedem ce mesaje ne transmit mandalele de data aceasta!


Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt - MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 - 2020).

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum desenarea mandalelor poate fi o modalitate creativă și colorată de a ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales: www.mandalatales.ro

58 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
logo.png
bottom of page