top of page

~ Tărâmuri ale Vindecării ~

50x50 cm pictură pe pânză în acrilic

    Această lucrare este prima mandală hexagonală din colecția MandalaTales. Este îmbogățită cu simboluri valoroase de vindecare. Simpla ei prezență într-o cameră este foarte benefică datorită frecvențelor curative, emanate de simbolurile folosite.

    

           În centrul picturii se regăsește bine-cunoscutul simbol Antahkarana, un semn străvechi cu rol în vindecare și ascensiune spirituală. Cunoscut ca un instrument puternic pentru vindecare și meditație, simbolul era utilizat de către maeștrii chinezi și tibetani încă din acele vremuri îndepărtate. În zilele noastre este folosit des in practica de vindecare Reiki pentru a ajuta corpul să se conecteze la sinele său suprem. Antahkarana crează o energie care are un efect direct asupra câmpului energetic al corpului, ajungând astfel până la fiecare chakră.

 

         Cele șase simboluri aflate între peisajele de poveste fac parte din sistemul de vindecare Reiki:

 

*Cho-Ku-Rei, simbolul puterii, folosit și pentru crearea unui spațiu de protecție;

*Sei-He-Ki, simbolul mental-emoțional, utilizat pentru purificare si eliberarea cauzelor mentale și emoționale a problemelor;

*Hon-Sha-Zee-Show-Nen, simbol utilizat pentru trimiterea energiilor de vindecare la distanță;

*Dai-Ko-Mio, simbolul ”Master”, pentru vindecarea sufletului spiritual;

*Halu, un puternic simbol ce ajunge până la dimensiuni superioare și niveluri profunde, deconstruind tiparele negative din inconștient. Este folosit și pentru protecție globală;

*Zonar, cu cele trei simboluri ale infinitului, reprezintă legătura de lucru cu viețile trecute, vindecând trauma si problemele karmice și inter-dimensionale.

 

           În cele șase colțuri ale hexagonului apar florile de lotus, simboluri ale purității, renașterii și divinității. Aranjate circular și armonios, ele oferă spațiul optim în care tărâmurile fantastice ale unor noi perspective sănătoase așteaptă să fie explorate.

logo.png
bottom of page